Unable to use plugin after web host change

WP-Filebase Pro Forums Setup Unable to use plugin after web host change

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #2785
    Farris
    Participant

    Please help!
    We’ve moved our site from Hostgator to Siteground. Since then we’re unable to use the plugin because it keeps asking for a password. I’ve disabled the plugin on the site and even tried to disable it here, hoping that would help. Can’t disable here. It tells me I have first disable on our website. I even deleted the plugin from the defunct files on Hostgator.

    What do I do?

    • This topic was modified 7 years, 10 months ago by Farris.
    #2806
    Cordula
    Participant

    We have the same problem, you are not alone…

    #2812
    RON KOHL
    Participant

    Same problem here. My list of sites actually shows three entries. One is displayed as “disabled” and the other two are “enabled”. Unfortunately the only URL I need to work is one of the enabled ones, but it’s still not working in the backend of my site.

    #2821
    Farris
    Participant

    And I guess until Fabian gets back from vacation or out of the hospital (OK not really funny), we’re stuck. As much as I love this plugin, there’s gotta be something a little more stable.

    #2892
    Farris
    Participant

    Has anyone heard from Fabian? I hope we’re not orphans. 🙁
    As far as I’m concerned, this is the best plugin of this type, but I can’t keep buying new licenses (my only solution to the current problem – just get a new license).

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.